Friday, September 23, 2011

Fahsha - Bila Cinta

Kembali lagi bersama penconteng dalam segmen muzik dihati penconteng sentiasa. Bila kita hidup tanpa adanya muzik maka seseorang itu menjalani hidupnya seakan tiada kegembiraan dan kehidupannya begitu suram mungkin. ( Penconteng hanya memberi fakta yang ada dan pada siapa-siapa yang tidak setuju dengan fakta penconteng boleh la beredar dari blog penconteng dengan tinggalkan senyuman. Saya pon nak jaga juga air muka saya walau pon tak sehebat anda disana. :D)

Sejak kebelakangan ni penconteng banyak meluangkan masa dengan membaca blog rakan-rakan yang ada. kebanyakkannya mengisahkan tentang cinta dan meluahkan perasaan tentang keinginan bercinta. Sabar kepada semua. wakaka. Penconteng akan hiburkan anda dengan lagu jiwang yang menjadi kegilaan para gadis masa kini. Penconteng tidak hebat seperti pemain gitar yang handal dan mempunyai suara yang lunak merdu. Jadi kepada yang menonton tinggallah sedikit credit untuk penconteng. "__".

Dituju kepada gadis-gadis yang sedang bercinta dan dalam dilema.wakakaka (gua tak dapat bayang beb,kalau gua main lagu ni depan awek gua(kalau ada -off topic-). Mungkin tersembur air milo panas dekat muka gua. Serius !!!)

Fahsha - Bila Cinta

No comments: